Hyra Projektor Stockholm

Kvalitetsprojektorer för uthyrning | 08-733 47 10

Hyra TV Stockholm

Hyra TV i Stockholm med bästa bildkvaliteten

Välkommen till företaget som är specialiserat på att hyra ut TV och annan AV-utrustning i Stockholm. Ska du arrangera en mässa, en konferens eller något annat evenemang och är i behov av bra utrustning för att få ut ditt budskap? Vi kan hjälpa dig med TV-skärmar med suverän upplösning och ljudkvalitet.

LCD. LED eller plasma ­– vi kan få folk att stanna till vid en monter. Vill du få till en riktigt mäktig effekt så kan vi även hyra ut en plasmavägg där flera ihopkopplade skärmar bildar en gigantisk skärm. Detta är en lösning som blir allt populärare och verkligen drar till sig uppmärksamheten, även i dagens intensiva mediebrus. Fyra sammankopplade plasmaskärmar ger en jättestor skärm utan att bildkvaliteten blir lidande på något sätt.

 55 tum

Med rätt teknik når du ut på ett bättre sätt

Med rätt teknisk utrustning och rätt presentation kan man nå stor framgång med sitt budskap. Hos oss kan företag och privatpersoner hyra TV och annan AV-utrustning av högsta kvalitet. Vi vill ge alla företag möjlighet att nå ut med sina budskap, oavsett det handlar om ett småföretag eller en stor koncern. Mässor, fester, konferenser, invigningar, pressträffar andra typer av företagsevent – vi kan hjälpa dig att hyra en TV som ger ditt event i Stockholm en riktig guldkant.

Sedan vi startade vår verksamhet 2002 har vi hyrt ut TV-skärmar och annan högkvalitativ AV-teknik till över 1000 kunder. Bra priser och personlig och trevlig service är nycklarna till framgångarna. Och så teknik av högsta klass givetvis.

 

Med hjälp av oss slipper du krångel

Anlitar du oss så kan vi se till att allt är på plats redan och fungerar som det ska redan från början, vilket är en dröm för varje arrangör. För det spelar ingen roll viket budskap man har, kan publiken inte se och höra ordentligt så spelar det ingen roll. Hur många konferenser och mässor har inte förstörts av trasslande projektorer, skärmar som inte går att koppla in och rundgång och andra ljudproblem? Anlitar du oss för att hyra TV eller annan AV-utrustning i Stockholm så slipper du dessa problem.

Vi är specialister på uthyrning av AV-teknik inom områden som ljud, bild och event. När du hyr din utrustning av oss så får du en flexibel lösning med allt du behöver, så att du kan ägna din energi åt annat än det tekniska. Vi kan även lösa tillfälliga problem som kan uppstå vid ett event. Vid sidan av att hyra TV i Stockholm så kan du hos oss också ta del av en rad andra produkter, projektorer och andra tilläggsprodukter. Här kan du läsa mer om de andra produkter som du kan hyra hos oss.

Här är några av de kvalitativa skärmar du kan hyra av oss:

  • LED-skärmar från Sharp. 80 och 70 tum.

  • LED-skärmar från Samsung, 55 tum. Maxupplösning på 1920 x 1080. Ram i silver eller svart.
  • LED-skärm från Philips, 55 tum. FullHD-upplösning (1920 x 1080). Svart grå.
  • LED-skärm, Samsung, 46 tum. FullHD. Vit eller svart.
  • LCD-skärm från LG, 42 tum. Upplösning: FullHD ( 1920 x 1080). Svart.
  • LED-skärm från Philips, 42 tum. FullHD-upplösning. Svart.
  • LED-skärm från Andersson, 32 tum. Upplösning: 1920 x 1080. Vit.
  • LED-skärm från Samsung, 32 tum. Upplösning: 1920 x 1080. Svart.
  • LED-skärm från LG, 32 tum. FullHD, grå. Flera filformat spelbara från USB.

 

Hyra plasmavägg

Fyra ihopkopplade plasmaskärmar ger en gigantisk bild. Högupplösta skärmar med 16:9-format.

Planerar du att arrangera ett evenemang där du behöver nå ut med ett tydligt budskap med högsta möjliga bildkvalitet? Hos oss kan du hyra TV i Stockholm. Vi anpassar en lösning som passar just dina behov!

Hyr din plasmaskärm hos oss och gör ditt företag synligt.